Meteen naar de inhoud

About

Mijn naam is Fieke Boekhorst. Ik ben een inline skate instructrice, met jarenlang skate ervaring op verschillende disciplines. Ik geef skatelessen in Amsterdam voor jong en oud, waarbij professionele coaching, plezier en veiligheid voorop staat.
Zelf ontdekte ik mijn passie in 1994, toen ik 8 jaar oud was. Het begon met recreatief skaten over straat en al gauw raakte ik geïnspireerd door mijn broer ( Sven Boekhorst, oud wereldkampioen ) om ook te stunten, het zgn. aggressive inline skaten. En niet zonder succes. Zo werd ik verschillende keren NL kampioen bij de vrouwen, deed ik als 16-jarige mee aan de Europese X Games in Barcelona, vele shows geskate, waaronder het spectaculaire Mind the Gap en verschillende videoprojecten voor Rollerblade gedaan. Daarnaast ontdekte ik jaren later het lange afstand skaten en nam ik verschillende keren deel aan de marathon in Berlijn. Ik houd ervan om mezelf uit te dagen, maar leerde ook dat het belangrijkste is om plezier te hebben in wat je doet, ongeacht het resultaat.
Een paar jaar geleden begon ik met het lesgeven van kinderen, samen met mijn broer in Den Bosch. Ik was heel enthousiast en zocht naar meer verdieping in het lesgeven. Daarom heb ik de internationale opleiding ICP (Inline Certification Program) gevolgd tot skate instructrice. Het geeft mij heel veel voldoening om mijn grote passie met anderen te mogen delen. Ik weet hoe je een veilige setting creëert die mensen in hun kracht zet, waardoor groei en plezier mogelijk is. Ieder mens is uniek en leert op zijn eigen manier. Daar stem ik mij op af, zodat je begeleiding krijgt die helemaal bij jou past.